Στοιχειώδης γεωγραφία - Βακαλόπουλος Γεώργιος (Δ.Μαυρομμάτης,Αθήνησι, 2021)
A4,grayscale,539 σ. Περιέχει τρία βιβλία: 1. Στοιχειώδης Γεωγραφία, Γεωργίου Α. Βακαλόπουλου (1853) 2. Επιτομή της ιεράς Ιστορίας, Μισαήλ Αποστολίδου (1852) 3. Στοιχειώδης Αριθμητική, Γ. Αθ. Γεράκη (1850)