Το Ομηρικόν ζήτημα - Βλάχος Άγγελος (Ιωαν.Αγγελόπουλος,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,369 σ. Περιέχει: 1. Το Ομηρικόν ζήτημα, ήτοι ιστορία των Ομηρικών επών, πραγματεία του αγγέλου Σ. Βλάχου (1866) 2. Η Ομηρική Ελλάς μετά εισαγωγής εκ του Γ.Φ. Σχοιμάννου αρχαιολογιών της Β' εκδόσεως του 1861 (1867) 3. Η Ομηρική φράσις εν τη καθ' ημάς δημώδει ποιήσει υπό Γεωργίου Ζαννέτου (1889).