Περί της αρχήθεν κοινωνίας των Ελλήνων - Καστόρχης Ευθύμιος (Ανδρέου Κορομηλάς,Αθήνησι, 2021)
A4,grayscale,186 σ. Περιέχει: 1. Περί της αρχήθεν κοινωνίας των Ελλήνων πρός τους Ιταλούς και Ρωμαίους και της εντεύθεν επενεργείας αυτών πρός εκπολιτισμόν τούτων, υπό του Ευθυμίου Καστόρχη (1872), 2. Τα της τελετής των αποκαλυπτηρίων του αδριάντος του αοιδίμου Πατριάρχου Γρηγορίου του Ε', γενομένης τη 23 Μαρτίου του 1872 (1872), 3. Ο ανδριάς του αοιδίμου Γρηγορίου του Ε', Πατριάρχου Κωνσταντινουπολεως, υπό Αριστοτέλους Βαλαωρίτου