Γενική Ιστορία - Πύτσιος Γουλιέλμος (Γ.Α.Βακαλόπουλος,Αθήνησι, 2021)
τευχ.3,A4,grayscale,214 σ. Περιέχον την νεωτέραν Ιστορίαν από της ανακαλύψεως της Αμερικής μέχρι των καθ΄ ημάς χρόνων, δηλ. από του 1492-1873