Δοκίμιον ιστορικόν περί του Σχίσματος της Δυτικής Εκκλησίας - Κάλλιστος Βλαστός (Τύποις Παρασκευά Λεωνή,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,651 σ. Περιέχει: 1. Δοκίμιον ιστορικόν περί του σχίσματος της Δυτικής εκκλησίας από της ορθοδόξου Ανατολικής, συγγραφέν και εκδοθέν υπό του εν Μοναχοίς Καλλίστου Βλαστού Αγιορείτου του Εφεσίου (1896), 2. Οι αδάμαντες του παραδείσου, περιέχον βίους αξιολόγους διαφόρων αγίων (1885), 3. Βίος Γρηγορίου Μητροπολίτου Ειρηνουπόλεως και Βατοπαιδίου, υπό Σοφοκλέους Κ. του εξ Οικονόμων (1860)