Τα άρθρα του Χ.Τρικούπη (Ν.Γ.Πάσσαρης,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,93 σ. Περιέχει: 1. Τα άρθρα του Χ. Τρικούπη, "τις πταίει;" και "παρελθόν και ενεστώς" μετά περιλήψεως της ανακρίσεως αυτού και το βούλευμα του Συμβουλίου των εν Αθήναις Πλημμελειοδικών περί του "τίς πταίει;" 91874) 2. Δύο άρθρα του Θιέρσου δημοσιευθέντα εν τη Γαλλικί εφημερίδι Η "Εθνική"