Ο Φειδίας και η εποχή αυτού - Μυλωνάς Κ.Δ. ("Ερμού",Αθήνησιν, 2021)
A4,grayscale,155 σ. Περιέχει: 1. Φειδίας και η εποχή αυτού, υπό Κ. Δ. Μυλωνά (1877), 2. Η Τιμόκλεια, δράμα ιστορικόν εις μέρη τρία, Θωμά Λ. Θωμά (1900), 3. Η καμπάνα του χωριού μου, υπό Ιωακείμ Βαλαβάνη (1888)