Οι Δελφοί - Καστριώτης Παναγιώτης (Ε.Π.Αδαμαντίδης,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,212 σ. Περιέχει: 1. Οι Δελφοί, ιστορική και αρχαιολογική αυτών περιγραφή επί τη βάσει των νέων πηγών και των ανασκαφών, Παναγιώτου Γ. Καστριώτου (1894), 2. Τα Μετέωρα, ιστορία, Πολυκάρπου ιερομονάχου (1882), 3. Τα της τοπογραφίας των ετάπυλων Θηβών υπό των νεωτέρων αρχαιολόγων διερευνώμενα, υπό Γεωργίου Παγίδα (1882)