Ευρώπη και Ανατολή - Κωνσταντινίδης Γεώργιος ("Παλιγγενεσία",Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,235 σ. Περιέχει: 1. Ευρώπη και Ανατολή, Γεωργίου Κωνσταντινίδου (1898), 2. Το δίκαιον του ελληνικού αγώνος, υπό του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (1886), 3. Επιστολή από των Ελληνικών της Τουρκίας χωρών προς τους εκτός της Ελλάδος και Τουρκίας κατοικούντας Έλληνας, υπό Γ.Ξ. Καραπαναγιώτου (1891)