Ιωάννης Μίλτων - Ανδρέας Ρηγόπουλος (Τυπογραφείον Π. Ευμορφοπούλου,Εν Πάτρ(αι), 2021)
Α4,grayscale,184 σ. Περιέχει: 1. Ιωάννης Μίλτων, δράμα εις πράξεις τέσσαρας, υπό Ανδρέου Ρηγόπουλου (1874), 2. Η έκθετος του ορφανοτροφείου της αγίας Μαρίας, δράμα εις τρεις πράξεις, P. Giacometti, μεταφρασθέν υπό Γεωργίου Κ. Σφήκα, μετά βιογραφίας του δραματουργού υπό Μέμνονος Μαρτζώκη (1882)