Συλλογή των αναγόμενων εις την υπηρεσίαν (Εκ του τυπογραφείου του υπουργείου των Στρατιωτικών,Αθήναι, 2021)
τευχ.1,Α4,grayscale,706 σ. Περιέχει: 1.Συλλογή των αναγομένων εις την υπηρεσίαν του κατά γην στρατού νόμων Βασιλ. Διαταγμάτων και Υπουργικών Διαταγμάτων, τεύχος Α': Στρατολογικά , (1884), 2. Θεσμολόγιον στρατιωτικόν, τόμος πέμπτος (5/9), υπό Αγάθωνος Βουγιούκα (1882)