Υπομνήματα περιγραφικά των Κυκλάδων νήσων - Μηλιαράκης Αντώνιος (Αφοί Περρή,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,193 σ. Περιέχει: 1. Υπομνήματα περιγραφικά των Κυκλάδων νήσων κατά μέρος, Αμοργός, υπό Αντωνίου Μηλιαράκη (1884), 2. Ιστορία των Αθηναίων, Τουρκοκρατία, περίοδος πρώτη 1458-1687, Δημητρίου Γρ. Καμπούρογλου (1896)