Λόγος κατ'εντολήν και ακαδημαϊκής Συγκλήτου - Κυριάκος -Διομήδης Α. ("Αττικό Μουσείο",Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,144 σ. Περιέχει: 1. Λόγος κατ' εντολήν της ακαδημαϊκής συγκλήτου, εκφωνηθείς εν τω ναώ της Μητροπόλεως,τελουμένου του υπέρ των ευεργετών του Πανεπιστημίου μνημοσύνου κατά την λ' Ιανουαρίου του 1885, εορτήν των Τριών ιεραρχών υπό Α. Διομήδους Κυριακού (1885), 2. Οι ευεργέται και καθηγηταί του Εθνικού πανεπιστημίου, λόγος εκφωνηθείς εν τη μεγάλη αιθούση του Εθνικού πανεπιστημίου τη 30 Ιανουαρίου 1896, υπό Σπυρ. Π. Λάμπρου (1896), 3. Η αλληλογραφία παρά τοις Μικρασιανοίς, υπό Ιωακίμ Βαλαβάνη, αναγνωσθείσα εν τω φιλολογικώ Συλλόγω Παρνασσώ τη Δεκάτη ογδόη Νοεμβρίου 1888, 4. Περί γλώσσης και καταγωγής των Θρακών, αρχαίων τε και νεωτέρων, Δ.Α. Κονδύλη (1905), 5. Απόρων παίδων βίος και έθιμα, ανεγνώσθη εν τω Φιλολογικώ Συλλόγω Παρνασσώ τη 23 Μαρτίου 1890, υπό Μ.Π. Λάμπρου (1890)