Λόγος Επιτάφιος εις τον εν Μακαρία τη λήξει Μακαριώτατον Πατριαρχην των Ιεροσολύμων Αθανάσιον - Δωρόθεος Ιεροδιάκονος Αγιοταφίτης (Τυπογραφία Γ. Γριφφίτου,Εν Σμύρνη, 2021)
A4,grayscale,224 σ. Περιέχει; 1. Λόγος επιτάφιος εις τον εν μακαρία τη λήξει μακαριώτατον Πατριάρχη των Ιεροσολύμων Αθανάσιον, υπό Δωρόθεου Ιεροδιάκονου Αγιοταφίτου (1845) , 2. Ο ναύαρχος Νικόδημος, ποίημα επικόν, Περικλέους Καλαθάκη (1886), 3. Ανάλεκτα, Σεβαστιανού Νικοκάβουρα (1906)