Ο Χριστός πάσχων - Νανζιανζηνός Γρηγόριος (Τυπογραφείο Χρήστου Αναστασίου,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,402 σ. Περιέχει: 1. Ο Χριστός Πάσχων, Γρηγορίου Ναζιανζηνού του θεολόγου, υπό Χοϊδάν Θεσσαλονικέως, (1846), 2. Λόγος περί ιερωσύνης του Μακαρίου Συμεώνος Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης (1847), 3. Έκθεσις της διενέξεως της Ορθοδόξου εκκλησίας προς την κατά τον ιστ' αιώνα γενομένην μεταρρύθμισιν. 4. Απόκρισις ορθοδόξου τινός προς τινά αδελφόν ορθόδοξον, υπό Πέτρου Φωκά (1851), 5. Υπόμνημα περί της των Αρμενίων μετά της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας Ασυμφωνίας, πονηθέν μεν υπό Ευσεβούς τινός, (1850), 6. Κατά Λατίνων Στηλιτευτική επιστολή, συγγραφείσα παρά του αοιδίμου κυρίου Ευγενίου του Βουλγάρεως (1849), 7. Ανάπλους εις Ελλήσποντον ήτοι Τα κατά Λέανδρον, και Ηρώ, εκδοθέν υπό Θ.Χ.