Επίτομος οδηγός προς τους γονείς - Δίδυμος Μανουήλ (Τύποις Ι. Λαζαρίδου,Εμ Κωνσταντινουπόλει, 2021)
A4,grayscale,282 σ. Περιέχει: 1. Επίτομος οδηγός προς τους γονείς περί του τρόπου της φυσικής των παίδων αυτών ανατροφής μέχρι των επτά ετών, παρά Μανουήλ Λ. Διδύμου (1849), 2. Κομφούκιος ή Τέχνη του κοινωνικού βίου, μεταφρασθέν εκ μεν της Αγγλικής εις την Γαλλικήν υπό της Κ. Κομήσσης Ριβαρόλ, εκ δε της Γαλλικής εις την Ελληνικήν υπό Ιωάννου Αθανασιάδου (1848)