Παράρτημα της αληθείας της Οικουμενικής Εκκλησίας ήτοι λόγος της καθολικής Ορθοδοξίας προς τον Ρωμαϊκόν Κατολικισμόν, συγγραφείς μεν ρωσσιστί και εκδοθείς τω 1853ω έτει εν Μόσχα - Βαλλιάνος Θεόδωρος (μτφ) (Τύποις Χ. Νικολαΐδου Φιλαδελφέως,Αθήνα, 2021)
A4,grayscale,276 σ.