Τα Ιερά Γράμματα - Ιερογραφική Εταιρία προς διάδοσιν του Θείου λόγου εις την Βρεταννίαν και τα άλλα έθνη (εκδότης) (Ιερογραφική Εταιρεία προς διάδοσιν του Θείου λόγου εις τε την Βρεταννίαν και τα άλλα έθνη,Εν Οξονία, 2021)
A4,grayscale,1096 σ.