Λόγος κατ εντολήν της Ακαδημαϊκής Συγκλήτου - Ρώσης Ζήκος (Τυπογραφείο Σ. Κ. Βλαστού,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,84 σ. Περιέχει; 1. Λόγος κατ' εντολήν της Ακαδημαϊκής Συγκλήτου εκφωνηθείς εν τω ιερώ της Μητροπόλεως ναώ υπό Ζήκου Ρώση τη 30 Ιανουαρίου 1876 εορτή των τριών Ιεραρχών (1876), 2. Λόγος κατ' εντολήν της Ακαδημαϊκής Συγκλήτου εκφωνηθείς εν τω ιερώ της Μητροπόλεως ναώ υπό Παναγιώτου Παυλίδου τη 30 Ιανουαρίου 1875 εορτή των τριών Ιεραρχών (1875), 3. Λόγος εκφωνηθείς εν τω ιερώ της Μητροπόλεως ναώ υπό Νεοκλέους Καζάζη (1890)