Ο Ευαγγελικός Νόμος - Ιερόθεος Μητρόπουλος (Τυπογραφείο αδελφών Βαρβαρρήγου,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,1075 σ. Περιέχει: 1. Ο ευαγγελικός νόμος ήτοι ερμηνεία της επ' όρους διδασκαλίας του Ιησού Χριστού εις ομιλίας δέκα, υπό Ιεροθέου Μητροπούλου (1877) 2. Μελέται θρησκευτικαί ηθικαί και ιστορικαί υπό Αλεξάνδρου Σ. Στούρζα (1875), 3. Τετραλογία πανηγυρική ήτοι Λόγοι τέσσαρες απαγγελθέντες, υπό Γ.Α. Αριστείδου (1863), 4. Ο Χριστιανισμός θριαμβεύων υπό *** (1874), 5. Πλάτωνος Μητροπολίτου Μόσχας Κατήχησις ήτοι Σύντομος Διδασκαλία της Χριστιανικής Ορθοδόξου Πίστεως, μεταφρασθείσα υπό Αδαμάντιου Κοραή (1875), 6. Προδιοίκησις περί Κατηχήσεως, 7. Γενικής Ιστορίας Σύνοψις