Απάντησις εις την υπό του επισκόπου Ρώμης Λέοντος του ΙΓ' εγκύκλιον περί ενώσεως των εν Ανατολήι Εκκλησιών - χ.ο (Τυπογραφείο Παρασκευά Λεωνή,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,224 σ. Περιέχει: 1. Απάντησις εις την υπό του επισκόπου Ρώμης Λέοντος του ΙΓ' εγκύκλιον περί ενώσεως των εν Ανατολήι Εκκλησιών (1895), 2. Ανάλεκτα σύγχρονα ή άρσις της επί Ιωακείμ του Γ΄ επιγενομένης διασπάσεως της κοινής γνώμης, υπό Ι.Ζ. (1882), 3. Ο Χριστιανισμός των Βουλγάρων κατά τον Θ' αιώνα, η ένωσις αυτών μετά της Δύσεως και η επιστροφή αυτών εις την Ανατολικήν Ορθόδοξον Εκκλησίαν και τις η Σχισματική Εκκλησία, υπό Γ. Λαζοπούλου (1863)