Ιερών και φιλοσοφικών λογίων θησαύρισμα - Κεφαλάς Νεκτάριος (Τυπογραφείο Α. Καλαράκη,Εν Αθήναις, 2021)
τ.2,A4,grayscale,500 σ. Περιέχει: 1. Ιερών και φιλοσοφικών λογίων θησαύρισμα, Νεκταρίου Κεφαλά (1896), 2. Επικαί και ελεγειακαί γνώμαι των μικρών Ελλήνων ποιητών, Θεόγνιδος του Μεγαρέως "Γνώμαι", Πυθαγόρου "Χρυσά έπη", Φωκυλίδου "Ποίημα νουθετικόν", (1896)