Φιλοσοφικά μελετήματα - Ευαγγελίδης Μαργαρίτης (Τυπογραφείο της Ενώσεως,Εν Αθήναις, 2021)
A4,grayscale,156 σ. Περιέχει δύο βιβλία: 1. Φιλοσοφικά μελετήματα υπό Μαργαρίτου Ευαγγελίδου (1886) 2. Συλλογή των ηθικών και οικονομικών σκέψεων του Βενιαμίν Φραγκλίνου, υπό Καμίλλου Ρανιέρι (1882)