Ηθικός τρίπους - Μεταστάσιος Αββάς (Μαρ.Πούλιος,Βιέννη, 2022)
A4,grayscale,245 σ. Περιέχει τρία βιβλία: 1. Τα Ολύμπια, δράμα του Αββά Μεταστασίου (1797) 2. Η βοσκοπούλα των Άλπεων, του Μαρμοντέλ 3. Ο πρώτος ναύτης, ποίημα εις δύο άσματα Γεσνέρου Γερμανού, μεταφρασθέν παρά Αντωνίου Κορωνιού Χίου