Διάλογοι τρεις - Αισχίνης , Αισχίνης ο Σφήττιος ή Σωκρατικός (Νεοφ. Δούκας,Βιέννη, 2022)
A4,grayscale,1107 σ. Περιέχει τρία βιβλία: 1.Διάλογοι τρεις, Αισχίνου του Σωκρατικού (1814) 2. Σοφιστής, Νεόφυτου Δούκα (1835) 3. Πανηγυριστής, Νεόφυτου Δούκα (1835)