Μετάβαση στο περιεχόμενο
VuFind
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Ενοποιημένη αναζήτηση στον κατάλογο OPAC & στο Ψηφιακό Αποθετήριο
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Η βιομηχανία κονσέρβων...
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μόνιμος σύνδεσμος
Η βιομηχανία κονσέρβων
Εμφάνιση άλλων εκδόσεων (2)
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας:
Παπαναστασίου, Δημήτριος Π
Μορφή:
Γλώσσα:
gre
Έκδοση:
Σπύρου Σπ. Σπύρου
1959
Θέματα:
Τροφή, Κονσερβοποιημένη
Τροφή
Κονσερβοποίηση και συντήρηση
Τεκμήρια
Περιγραφή
Άλλες εκδόσεις (2)
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μέθοδοι συντηρήσεως των τροφίμων
ανά: Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δ.
Έκδοση: (1979)
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
ανά: Ρόδης, Παναγιώτης
Έκδοση: (1986)
Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
ανά: Μπόσκος, Δ. Γ.
Έκδοση: (1989)
Αφορία, ακρίβεια και πείνα
ανά: Κωστής, Κώστας
Έκδοση: ([199)
Τεχνολογία τροφίμων
ανά: Τρουλλίνος, Βασίλειος Ν.
Έκδοση: (1971)
Φορτώνει......