Η βιομηχανία κονσέρβων

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Παπαναστασίου, Δημήτριος Π
Μορφή:
Γλώσσα:gre
Έκδοση: Σπύρου Σπ. Σπύρου 1959
Θέματα:
id OAI-LARISA:19822
spelling OAI-LARISA:198222019-06-20T11:21:02ZΗ βιομηχανία κονσέρβωνΠαπαναστασίου, Δημήτριος ΠΣπύρου Σπ. Σπύρου1959greΤροφή, ΚονσερβοποιημένηΤροφήΚονσερβοποίηση και συντήρηση19822
institution Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας "Κωνσταντίνος Κούμας"
collection Κατάλογος
language gre
topic Τροφή, Κονσερβοποιημένη
Τροφή
Κονσερβοποίηση και συντήρηση
spellingShingle Τροφή, Κονσερβοποιημένη
Τροφή
Κονσερβοποίηση και συντήρηση
Παπαναστασίου, Δημήτριος Π
Η βιομηχανία κονσέρβων
format
author Παπαναστασίου, Δημήτριος Π
author_facet Παπαναστασίου, Δημήτριος Π
author_sort Παπαναστασίου, Δημήτριος Π
title Η βιομηχανία κονσέρβων
title_short Η βιομηχανία κονσέρβων
title_full Η βιομηχανία κονσέρβων
title_fullStr Η βιομηχανία κονσέρβων
title_full_unstemmed Η βιομηχανία κονσέρβων
title_sort η βιομηχανία κονσέρβων
publisher Σπύρου Σπ. Σπύρου
publishDate 1959
work_keys_str_mv AT papanastasioudēmētriosp ēbiomēchaniakonserbōn
_version_ 1735083141525143552