Η βιομηχανία κονσέρβων
Κύριος συγγραφέας: | |
---|---|
Μορφή: | |
Γλώσσα: | gre |
Έκδοση: |
Σπύρου Σπ. Σπύρου
1959
|
Θέματα: |
id |
OAI-LARISA:19822 |
---|---|
spelling |
OAI-LARISA:198222019-06-20T11:21:02ZΗ βιομηχανία κονσέρβωνΠαπαναστασίου, Δημήτριος ΠΣπύρου Σπ. Σπύρου1959greΤροφή, ΚονσερβοποιημένηΤροφήΚονσερβοποίηση και συντήρηση19822 |
institution |
Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας "Κωνσταντίνος Κούμας" |
collection |
Κατάλογος |
language |
gre |
topic |
Τροφή, Κονσερβοποιημένη Τροφή Κονσερβοποίηση και συντήρηση |
spellingShingle |
Τροφή, Κονσερβοποιημένη Τροφή Κονσερβοποίηση και συντήρηση Παπαναστασίου, Δημήτριος Π Η βιομηχανία κονσέρβων |
format |
|
author |
Παπαναστασίου, Δημήτριος Π |
author_facet |
Παπαναστασίου, Δημήτριος Π |
author_sort |
Παπαναστασίου, Δημήτριος Π |
title |
Η βιομηχανία κονσέρβων |
title_short |
Η βιομηχανία κονσέρβων |
title_full |
Η βιομηχανία κονσέρβων |
title_fullStr |
Η βιομηχανία κονσέρβων |
title_full_unstemmed |
Η βιομηχανία κονσέρβων |
title_sort |
η βιομηχανία κονσέρβων |
publisher |
Σπύρου Σπ. Σπύρου |
publishDate |
1959 |
work_keys_str_mv |
AT papanastasioudēmētriosp ēbiomēchaniakonserbōn |
_version_ |
1735083141525143552 |