Η ελιά και το λάδι από την αρχαιότητα έως σήμερα

Είναι ίσως κοινοτυπία ότι η σημασία της ελιάς και των προϊόντων της για τη διατροφή, την υγεία και την εθνική οικονομία είναι μεγάλη και ο ρόλος της στην ιστορία του ελληνικού πολιτισμού από την προϊστορική περίοδο μέχρι σήμερα ιδιαίτερα σημαντικός. Το συνέδριο που έγινε δεν είχε ως μοναδικό στόχο ν...

Πλήρης περιγραφή

Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριοι συγγραφείς: Πολυμέρου - Καμηλάκη, Αικατερίνη, editor, Καμηλάκης, Παναγιώτης Ι., editor, Καραπιδάκη, Λουϊζα, editor
Μορφή:
Γλώσσα:gre
Έκδοση: Κέντρο Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας 2003
Θέματα: