Η ελιά και το λάδι από την αρχαιότητα έως σήμερα
Είναι ίσως κοινοτυπία ότι η σημασία της ελιάς και των προϊόντων της για τη διατροφή, την υγεία και την εθνική οικονομία είναι μεγάλη και ο ρόλος της στην ιστορία του ελληνικού πολιτισμού από την προϊστορική περίοδο μέχρι σήμερα ιδιαίτερα σημαντικός. Το συνέδριο που έγινε δεν είχε ως μοναδικό στόχο ν...
Κύριοι συγγραφείς: | Πολυμέρου - Καμηλάκη, Αικατερίνη, editor, Καμηλάκης, Παναγιώτης Ι., editor, Καραπιδάκη, Λουϊζα, editor |
---|---|
Μορφή: | |
Γλώσσα: | gre |
Έκδοση: |
Κέντρο Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας
2003
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Η ελιά και το λάδι στον χώρο και τον χρόνο
ανά: Πολυμέρου - Καμηλάκη, Αικατερίνη, editor, κ.ά.
Έκδοση: (2003) -
Μαθαίνω για την ελιά και το λάδι
ανά: Καραπιδάκη, Λουϊζα, κ.ά.
Έκδοση: (2010) -
Η ελιά στον πολιτισμό της Ρόδου
ανά: Ανδρουλάκη - Σακαρέλλου, Μαρία Γ., κ.ά.
Έκδοση: (2010) -
Ωδή στην ελιά
ανά: Μπουλώτης, Χρήστος, κ.ά.
Έκδοση: (2004) -
Η ελιά
ανά: Del Fabro, Adriano, κ.ά.
Έκδοση: (c200)