Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων
Κύριος συγγραφέας: | Μπόσκος, Δ. Γ. |
---|---|
Μορφή: | |
Γλώσσα: | gre |
Έκδοση: |
Γαρταγάνης
1989
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Τεχνολογία τροφίμων
ανά: Τρουλλίνος, Βασίλειος Ν.
Έκδοση: (1971) -
Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων
ανά: Ρόδης, Παναγιώτης
Έκδοση: (1986) -
Μέθοδοι συντηρήσεως των τροφίμων
ανά: Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δ.
Έκδοση: (1979) -
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
ανά: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Έκδοση: (c200) -
Συντήρηση τροφίμων για κάθε εποχή
ανά: Schwartz, Oded, κ.ά.
Έκδοση: (c201)